Huisartsenpraktijk Stroe

Patiëntenomgeving Inloggen

Spreekuur

Spreekuren praktijkondersteuners

Agnes Buis is als praktijkondersteuner (POH-s) werkzaam in de huisartsenpraktijk. De spreekuren die zij doet:

  • Diabetes Mellitus
  • Hart-en vaatziekten
  • Stoppen met roken
  • Afvallen
  • Ouderenzorg
  • Gezonde leefstijl

Voor het astma/COPD spreekuur kunt u een afspraak maken bij onze praktijkondersteuner Merel de Kruif, zij is er 1 woensdagmiddag per maand. 

Alle veranderingen in de behandeling worden overlegd met de artsen. Afspraken voor deze spreekuren kunt u maken via de assistentes.

Anna Frens is als praktijkondersteuner (POH-GGZ) werkzaam in de huisartsenpraktijk.

Wat doet de POH-GGZ?

De POH-GGZ staat voor Praktijkondersteuner Huisarts Geestelijke Gezondheidszorg.

Huisartspraktijken kunnen sinds 2007 zich laten ondersteunen door een POH-GGZ. Deze kan op verzoek van de huisarts een cliënt met psychische problemen zien om een beter beeld van de klacht te krijgen, de mogelijk nodige behandeling vast te stellen en verdere begeleiding te verlenen.

De POH-GGZ kan worden gezien als de voordeur van de GGZ. Het is aan de POH-GGZ om in te schatten van welke problematiek sprake is en de ernst ervan, voordat er eventueel wordt doorverwezen naar de generalistische basis GGZ of specialistische GGZ.

Spreekuren assistentes

Behalve voor het maken van een afspraak kunt u bij de assistente ook terecht voor vragen over verwijskaarten, machtigingen, enzovoort. Daarnaast kunt u op afspraak dagelijks terecht voor o.a. bloeddrukmetingen, injecties, het uitspuiten van oren, het maken van uitstrijkjes, vaccinaties, verwijderen van hechtingen etc..

Volgens de richtlijnen van de Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV) mogen wij de niet-nagekomen afspraak bij u in rekening brengen. Dit bedrag dient u zelf te betalen en wordt niet vergoed door uw zorgverzekeraar.

 

Levensgevaar? Bel 112! Spoedgevallen 0342-442214 en buiten openingstijden:

Huisartsenpost Amersfoort: 085-7731100 | Ede: 0318-200800 | Harderwijk: 085-7737371