Huisartsenpraktijk Stroe

Patiëntenomgeving Inloggen

Afspraak maken

Bellen voor advies

U kunt de huisartsenpraktijk altijd bellen voor advies en overleg. De doktersassistente die de telefoon opneemt, kan vaak al uitleg en adviezen geven. Als u de huisarts of Physician Assistant (PA) zelf wilt spreken kan de assistente voor u een afspraak van 10 minuten inplannen. Daarvoor kunt u op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 bellen. In verband met het werkoverleg, gelieve NIET te bellen tussen 10:30 - 11:00 uur en 12:30-13:30 uur. Voor spoed zijn wij de hele dag bereikbaar. 

Zelf een afspraak maken

Wilt u een afspraak maken zonder wachttijd aan de telefoon, op een moment dat het u uitkomt? Dan kunt u hiervoor gemakkelijk gebruik maken van de online patiëntenomgeving of de app van Uw Zorg Online.


Niet nakomen van uw afspraak

Het aantal patiënten dat niet op een afspraak verschijnt, is de laatste jaren helaas sterk toegenomen. Tegelijkertijd neemt het aantal patiënten dat een afspraak wil maken de laatste jaren ook sterk toe. Het is daarom erg vervelend als iemand niet op een afspraak verschijnt. Als u niet op de geplande afspraak kunt komen, dient u deze minimaal 24 uur van tevoren (op werkdagen) af te zeggen. Indien gewenst, kunt u meteen een nieuwe afspraak maken. Het kan natuurlijk zijn dat er een bijzondere reden was, dat u niet op de afgesproken datum en tijdstip bent verschenen en de afspraak niet of te laat hebt afgezegd. U kunt in dat geval contact met ons hierover opnemen, bij voorkeur op maandag of donderdag bij assistente Silvia.

Als u zonder annulering of geldige reden niet bent op komen dagen zullen er kosten in rekening gebracht worden. Voor een enkel consult brengen wij €12,50 in rekening, voor een dubbel consult € 25,-. Deze bedragen worden helaas niet vergoed.

Levensgevaar? Bel 112! Spoedgevallen 0342-442214 en buiten openingstijden:

Huisartsenpost Amersfoort: 085-7731100 | Ede: 0318-200800 | Harderwijk: 085-7737371